Året der gik med grønne skridt

Året der gik med grønne skridt

Hjerternes fest i familiens skød med det overdådige julebord, julesange, dansen om juletræet og alle de farverige julegaver venter lige om hjørnet. 2017 lakker mod enden, og før vi ved af det, står et helt nyt bæredygtigt år for døren. Inden de sidste sandkorn render igennem årets timeglas, vil vi gerne sende en hilsen til CO2LIGHT’s dygtige medarbejdere, vore kunder (nye som gamle) og stærke samarbejdspartnere. Tak for at tage ansvar og gøre en forskel. I er med til at skrue ned for energien og op for forventningerne om en stadig grønnere, mere bæredygtig fremtid.

I årets løb er CO2LIGHT blevet en landsdækkende belysningsvirksomhed med ny afdeling i Greve på Sjælland, og der er kommet flere energikonsulenter i både Herning og til vores nye afdeling. Med et udvidet halteam af LED-specialister har vi nu kapacitet til at hjælpe endnu flere sports- og svømmehaller over hele landet med energieffektiv belysning. Vi er stolte af, at over 150 haller i Danmark allerede har haft tillid til CO2LIGHT, og set værdien i ‘grønne lyskilder’. Planen er stadig ganske enkel. Vi vil gøre alt for at oplyse endnu flere danske virksomheder i 2018, fortsætte med at forme intelligent teknologi og skabe grobund for gensidig læring og vidensdeling i branchen.

LED – meget mere end bare lys

For os – vil LED altid være mere end kun store besparelser på bundlinjen. Lys er meget bundet på livskvalitet i den forstand, at hvis man arbejder under dårligt lys i det daglige, kan det have beklagelige konsekvenser i form af fysisk ubehag, mangel på overskud og dårlig koncentration. Det er så tæt knyttet til vores generelle helbred, at livet simpelthen er for kort til dårligt lys! Vi hedder CO2 + LIGHT. En sammensætning, der indikerer, at vores lyskilder netop skal nedbringe CO2’en, særdeles i industrien, hvor vi i forvejen slider hårdt på miljøet og bruger alt for meget energi.

Derfor er følgende årets absolut vigtigste spørgsmål – for os. Hvor meget CO2 har vi sparet i løbet af 2017 – estimeret?

Vi har formået at reducere CO2-udslippet med 3034 ton CO2 i 2017. Et resultat, vi er fint tilfredse med, men vores nytårsforsæt vil fortsat være at skåne miljøet yderligere og reducere endnu mere CO2 i 2018. Hvad bliver jeres nytårsforsæt..?

I ønskes alle en dejlig jul og et bragende nytår.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*