LED til Industri


Et stadigt stigende antal fabrikker, lagerhaller, produktionshaller og lignende arbejdssteder indenfor industrien, viser stor interesse for LED belysning. Det skyldes oftest flere faktorer, så som:

  • et ønske om at effektivisere belysningen
  • et ønske om at holde driftsomkostninger nede
  • et ønske om at forbedre sikkerheden på arbejdspladsen via bedre belysning
  • et ønske om at bruge mindre tid på at udskifte og vedligeholde belysningen

LED belysning er aktuelt, fordi et skift til LED lys, leveret af CO2LIGHT, kan imødekomme alle de ovenstående ønsker, med flere!

De basale grunde til at skifte til LED belysning fra CO2LIGHT er blandt andet, at vores LED lyskilder er langt mere effektive (oftest > 110 lm/W), mere holdbare (gennemsnitlig levetid på over 50.000 brændtimer) og sikkert (høj farveægthed, der minder om dagslys).

Det er endda ikke nødvendigt at bekymre sig om udbetaling eller installering, da CO2LGHT, via vores ESCO-Light Service- og Energioptimeringsaftale, står for finansering og installation, så du ikke behøver gøre nogen ekstra indsats, eller have en krone op af lommen. Du skal bare tage den gode, sunde beslutning.


IndusAnbefalet Armatur: INDUS Hall

LED INDUS Hall fra CO2LIGHT er en ekstrem populær familie af LED belysning, der har et meget højt lumen output. Det gør produktet velegnet til store haller, hvor der er højt til loftet, og med store gulvarealer, der skal oplyses. Dette kan eksempelvis være fabrikshaller, men ligeledes svømmehaller, messecentre eller varelagre. Traditionel belysning skal bruge store mængder strøm for at producere lumen nok til disse store arealer, hvor INDUS Hall familien bruger langt mindre strøm for at levere mere og bedre belysning til samme areal.

Med INDUS Hall fra CO2LIGHT får du en belysningsløsning, der ikke bare øger sikkerheden på arbejdspladsen, men som også markant øger kvaliteten af det lys, der udgør arbejdernes umiddelbare miljø. Det forøger koncentrationen, forbedrer humøret og formindsker stress og træthed på lange arbejdsdage.