CO2LIGHT i Det Fjerne Østen

CO2LIGHT i Det Fjerne Østen

”Missionen lokal – tankegangen global.” Det er lidt en bærende sætning for CO2LIGHT, hvis vi med få ord skal illustrere vores mindset i denne branche. Skal man, som moderne LED-virksomhed, være med helt i front af udviklingen, er Kina teknologiens højborg. Det er her de største OEM-fabrikker ligger, herunder vores producenter igennem mange år. Kombineret med dansk know how og ingeniørviden står vi sammen utroligt stærkt. Lidt ligesom Marco Polo i sin tid skaffede luksusvarer med hjem fra det fjerne Østen via Silkevejen, var salgschef i Greve, Frans Toft, og vores altid opfindsomme udviklingschef, Peter Balling, også et spændende smut i Orienten for at hjembringe de absolut bedste lyskilder.

Kvalitetsprodukter og professionel rådgivning er det, CO2LIGHT profilerer sig på, og derfor er det også vigtigt med hands on-erfaring og tæt kontakt med vores samarbejdspartnere. Hvert år afvikles verdens største LED-messe i Hong Kong (Hong Kong International Lighting Fair), og i den forbindelse er det altid strategisk klogt at besøge de store fjerne fabrikker. På den måde holder vi os opdateret på udvikling og trends, og i samme ombæring sikrer vi kvalitetskontrol af både produkter og arbejdsforhold.

• Det 19. Hong Kong International Lighting Faire havde åbent fra d. 27 til d. 30. oktober.
• Der var næsten 3100 udstillere fra 38 lande
• I oktober og november arrangeres i alt 7 lighting faires i Hong Kong med over 190.000 besøgende

Midt på rejsen fik de gæve danskere også tid til at lægge vejen forbi vores samarbejdspartner Ervan, der på fin vis understregede vort mangeårige samarbejde med denne flotte platte – ’Strategic Partner’. En gave, vi naturligvis blev meget stolte over, som nordiske leverandører.

Alt imens Peter hyggede med god risvin og lokale delikatesser, tog Frans til Shenzhen-provinsen. Et par gange årligt tjekker vi forholdene på fabrikkerne for at sikre, at den kinesiske medarbejder også har et godt arbejdsmiljø. De kinesiske producenter skal leve op til de strenge internationale krav ISO9001 (sidst revideret i 2015), og det er utroligt vigtigt i vores strategi og identitet, som bæredygtig grøn virksomhed. Som ventet, var alting heldigvis lige efter bogen, og Frans uddelte store roser og highfives. 8 fabrikker blev besøgt på fire dage, og alle 8 bestod med glans.

Disse producentbesøg er afgørende for at sikre indblik i både nuværende produktion, produkternes udvikling og tankerne for fremtiden. På den måde er det også muligt at specialudvikle produkter, eller optimere nye produkter særligt til vores sortiment. Gode relationer og gennemsigtighed er bærende for os og vore kunder, hvorfor vi hvert år investerer megen tid og penge i disse kvalitetsbesøg.

Igen – vores mission er lokal, men vi tør tænke globalt.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*