CO2LIGHT kåret som Gazelle virksomhed 2017

CO2LIGHT kåret som Gazelle virksomhed 2017

For et par dage siden fik vi en yderst glædelig nyhed med posten, så de stolte smil præger stadig stemningen på kontoret i disse dage. Vi er kåret som Gazelle virksomhed 2017!

Det er en stor ære at få officiel anerkendelse og være med i den fornemme kåring af årets Gazelle 2017. Der har været markant udvikling på LED-markedet de seneste år, og vi har haft run på i CO2LIGHT. Nogle medarbejdere har søgt andre udfordringer, mens endnu flere nye er kommet til, og vi står nu samlet set stærkere end nogensinde før. Det er altid en utrolig rar og givende følelse at vækste så meget, at man er i stand til at ansætte flere folk, så vi er meget taknemmelige.

CO2LIGHT vil i den forbindelse gerne sende et fornemt ‘TAK’ til vores dygtige team over hele landet, samt stærke samarbejdspartnere, der udfører et flot og troværdigt stykke arbejde.

Vi håber, at vores daglige fokus på innovativ teknologi og grøn omstilling i erhvervslivet, kan være med til at inspirere andre. Der er 300.000 aktive virksomheder i Danmark, som hver dag gør det godt på hver sin måde, indenfor alskens forskellige brancher. Feltet er utroligt stærkt hvert år, så vi glæder os bare over at være med på ‘den grønne savanne’.

Vi ser meget frem til kåringen af Årets Gazelle i Aalborg, som finder sted i Musikkens Hus 31. oktober 2017.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*