CO2light slukker sparepæren i uge 29/30

CO2light slukker sparepæren i uge 29/30

Den CO2-reducerende grønne sparepære bliver snart slukket for en stund. Med udsigt til snarlig sommerferie for ALLE i CO2LIGHT, er stemningen dejligt løssluppen – trods vi stadig har en del ordre, der skal pakkes og sendes afsted. Vi er ikke mange tilbage på kontoret i Aalborg, men vi hygger os.

Over dobbelt så mange regulære sommerdage i Danmark i bare maj og juni sammenlignet med hele 2017, og det ser tilsyneladende ud til at det fantastiske vejr fortsætter. Solcelleanlæggene gløder, vegetationen tørster og grill forbuddet i landet gør mange mere desperate, end hvad godt er, men vi skal bestemt ikke klage. Det er bare dejligt i Danmark!

Som hvert år holder vi sommerferielukket i uge 29 og 30, hvor batterierne og ‘den grønne energi’ igen kan blive opladet. Vi vender stærkt tilbage i uge 31 med en masse spændende nyheder, projekter og energirigtige visioner.

Har du dog brug for at tale med os, og det ikke kan vente til uge 31, så er der mulighed for at få kontakt med Per Kirk i uge 29 på telefon 21 61 30 69, og Peter Balling i uge 30 på telefon 25 100 100.

I ønskes alle en super sommer med jeres nærmeste. Lad endelig solen give rigeligt med D-vitamin og lidt ekstra lækker kulør på tilværelsen.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*