Falck


– Der er i Falck Danmark A/S besluttet at afprøve LED belysning på udvalgte stationer, både som grøn virksomhed samt for at få en økonomisk gevinst, og vi var heldige i Frederikshavn at blive udvalgt til dette projekt.

Så i løbet af foråret/sommeren 2012 fik vi lavet en aftale med CO2LIGHT fra Aalborg, som gav os et attraktivt tilbud på en total løsning, hvor al belysning overgik til LED belysning.

Opgaven bestod i at skifte lysstofrør i vores garageanlæg samt belysning på kontorer samt opholdsrum.

Efter at have fundet den rigtige løsning sammen med CO2LIGHT blev lyset monteret af Lindpro El.

Oplevelsen af det nye lys har udelukkende været positivt, og der har faktisk ikke været en negativ bemærkning om det, siden det blev sat op. Vi har fået et fantastisk lys i vores garageanlæg, og der er lys, så snart der trykkes på kontakten. Den støj vi før havde fra armaturerne er væk, og det er noget, der er blevet bemærket af alle medarbejdere.

Især vores undervisningslokale er blevet et dejligt sted at opholde sig. Før, hvor vi havde lange undervisningsdage, trættede det dårlige lys samt lyden fra spolerne, men det er væk nu. Meldingerne fra medarbejderne lyder, at lyset er blevet meget mere roligt.

Som en bonus har vi i samme arbejdsgang fået vores udendørsbelysning optimeret, hvilket har givet stationen en anden facade, der repræsenterer virksomheden på flotteste vis.

Oplevelsen af samarbejdet med CO2LIGHT og Lindpro El har været behagelig og yderst professionel.”

– Jacob Staal Kolind

Stationsleder