LED Finansiering


ESCO-Light_koncept-01


Finansiering med ESCO-Light serviceaftale

Finansiering af dit LED projekt opnås med en ESCO-Light Service- og Energiaftale, som indgås med CO2LIGHT. Aftalen går kort sagt ud på, at CO2LIGHT leverer finansiering til omlægningen til LED belysning, og vedligeholder belysningen igennem en aftalt periode. Betalingen for belysningen og vedligeholdelsen betales med en del af de besparelser på elregningen, der følger med et skift til LED belysning. Sparer du eksempelvis 5000,- DKK om måneden, betaler du et aftalt beløb (eksempelvis 4500,- DKK) til CO2LIGHT, og er dermed stadig cash positiv fra starten. Du nyder også godt af alle de andre fordele ved aftalen, som eksempelvis vores byt-til-nyt garanti i den aftalte periode.

Du kan altså få LED finansiering uden at investere en krone!

Når der indgås en ESCO-Light service- og energiaftale med CO2LIGHT, modtager du altid korrekt og kompetent rådgivning fra en professionel leverandør og producent. Vi er et ingeniør-firma, der brænder for bæredygtig belysning, og vi vil gøre omskiftningen så nem, fleksibel og smertefri, som muligt.

Ombygningen til LED belysningen er fuldstændig risikofri, hvis der gøres brug af CO2LIGHTs ESCO-light service- og energiaftale. Der er ingen krav til likviditet, og når belysningen er betalt af, hvilket typisk tager under 3 år, tilfalder besparelsen dig. Du nyder selvfølgelig altid godt af CO2LIGHTs 3 eller 5 årige garanti på produkterne.
Der er ingen skjulte renter, intet trylleri eller bondefangeri – det er bare en simpel, god og sund forretning for alle parter.

finansieringscase