Hörmann Randers – Grøn omstilling i et blåt skær

Hörmann Randers – Grøn omstilling i et blåt skær

Som LED-leverandør, tænker CO2LIGHT altid løsningsorienteret og vores projektansvarlige tager eventuelle udfordringer op, som de kommer. Kunden er med i hele processen, og vi forventningsafstemmer løbende for at sikre et optimalt resultat – hver gang! Det er vores måde at drive sund forretning på.

Hörmann i Randers har i deres CRS-politik budgetteret med en optimering af lyset i virksomheden i løbet af 2017, men med CO2LIGHT’s ESCO LIGHT service-aftale havde de mulighed for at tyvstarte projektet. Virksomheden råder over knap 2.000 kvm bygning inklusiv udendørsareal, så opgaven var en skræddersyet totalinstallation med øje for APV og ROI, både inde og ude.

Efter en gennemgribende lysforbedring har virksomheden nu fået mindre, men bedre – bæredygtigt lys. Hörmann har fremover langt færre udgifter forbundet med vedligeholdelse af lyskilderne, deres investering er tilbagebetalt efter kun 2 år, og kan nu se frem til store energibesparelser på op til 60 %. Derudover kan bygningen på Normansvej i Randers nu også ses tydeligt fra motorvejen efter, at der er blevet installeret blå facadebelysning ved logoet. Et kreativt input fra CO2’s projektansvarlige, der mente, at lyset, udover at være blikfang, også vil understøtte Hörmann’s logofarve/identitet.

I aften 26. januar fra kl. 17 – 19 afvikler CO2LIGHT i samarbejde med Hörmann et ‘åbent hus’-arrangement på Randers-virksomhedens matrikel, hvor lokale erhvervsfolk og kommunalt ansatte på energiområdet er inviteret.

Her vil der blandt andet være forskellige oplæg fra både CO2LIGHT, Hörmann og Randers Kommune. Med udgangspunkt i den aktuelle erhvervscase og fokus på lysoptimering, grøn omstilling, store besparelser og eventuelle udfordringer i projekter har deltagerne mulighed for at blive klogere på LED og få en snak med andre virksomheder, der også går med samme grønne tanker om energioptimering.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*