INDUS A – Sport Armatur

INDUS A – Sport Armatur

Indus A – Sport Armatur er et LED armatur fra CO2LIGHT, der både er armatur og LED belysning i ét og samme produkt. Armaturet besidder en ekstremt høj effektivitet samt et lumen output, der gør, at få af dem kan oplyse selv helt store haller, så belysningen opfylder de strenge krav, der er til eksempelvis sportshaller.

Lyskilden har en stor difuseringsflade, hvilket betyder, at den udsender et meget jævnt og klart lys, der har en farvesammensætning, som minder meget om dagslys. Det gør, at kvaliteten – af det lys, der kommer ned fra loftet, er mere behageligt for øjnene, således koncentrationsevnen øges, samtidig med, at det bliver nemmere for øjnene at fokusere på små ting, der bevæger sig med en høj fart, eksempelvis fjerbolde.

Hvis der drages nytte af vores ESCO-Light Service- og Energiaftale slipper du får en tung investering – CO2LIGHT finansierer projektet!

CO2LIGHT har efterhånden LED optimeret over 200 sportshaller landet over, og i disse mange projekter giver INDUS A-armaturet de absolut bedste forudsætninger for kunderne.