Intego og CO2LIGHT – et stærkt partnerskab

Intego og CO2LIGHT – et stærkt partnerskab

Vi er stolte af at have Intego som fast samarbejdspartner.

Det er en meget omkostelig affære at drive og energiforsyne en erhvervsbygning på 10.000 kvm, og derfor kræver det mange nøje overvejelser at finde frem til den mest effektive måde at nedbringe de faste, driftsmæssige omkostninger. Denne proces har kontorhotellet Innovatorium i Herning netop været igennem, og her blev svaret at finde besparelserne på en omfattende energirenovering af husets belysningsanlæg. I den forbindelse blev CO2LIGHT leverandører og LED-rådgivere, stærkt bakket op af Intego, som trofast installatør. De sidste 3 måneder har der været travlt, og hele 3600 lyskilder er blevet udskiftet.

Fokus var fra start at optimere belysningen og nedbringe både forbrug og udgifter. Nu vil Innovatorium årligt spare 107.200 kilowatt-timer, og derudover få et energitilskud på omkring 48.000 kroner. Den samlede energiinvestering er allerede hentet hjem igen efter 33 måneder. Se – det er sund fornuft.

Med det netop afsluttede projekt har vi og Intego udskiftet mere end 25.000 lyskilder sammen i løbet af 2015, og vi fortsætter det lysende tempo i 2016.

Læs hele artiklen her.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*