Landsdækkende LED hus med spændende virksomhedsfusion

Landsdækkende LED hus med spændende virksomhedsfusion

CO2LIGHT er en af landets førende producenter, leverandører og professionelle rådgivere inden for de bedste energieffektive LED-løsninger til enhver branche. Den nordjyske virksomhed med hovedsæde, lager og showroom på Gørtlervej i Aalborg har overtaget Kilroy Lighting, og bliver nu et landsdækkende LED POWER HOUSE med afdelinger i både Midtjylland (Herning) og København.

I en branche, der er i rivende udvikling, er det med strategisk LED-fokus, at disse to virksomheder smelter sammen, og fremover kommer til at optimere danske virksomheder med nogle af markedets bedste og mest innovative produkter, samt supportere med bred teknisk know how og kompetent rådgivning. Der er efterhånden ikke den branche, CO2LIGHT ikke har hjulpet med nye lyskilder, hvilket vidner om virksomhedens kapacitet og kompetencer.

Henover sommeren er CO2LIGHT Øst blevet etableret i Greve, og med denne geografiske udvidelse øst for Storebælt, kan virksomheden nu nemmere og mere effektivt fokusere målrettet på Sjælland.

Samme virksomhed – bare bedre

Driften af afdelingen i Greve ledes af Frans Toft, der med otte års erfaring i LED-branchen, er et stærkt og kvalificeret kort i den samlede konstellation. Han glæder sig over sammenlægningen, der betyder, at sjællandske virksomheder nu også får de absolut bedste forudsætninger for at nedbringe deres energiforbrug og satse på grønne, langtidsholdbare lyskilder:

“Det er en spændende tid, vi går i møde, og jeg har glædet mig meget til at blive en del af CO2-teamet og fremover give de sjællandske virksomheder de bedste vilkår for at blive grønne på bundlinjen med nogle af branchens bedste LED-løsninger”, smiler han.

Det fremtidige samarbejde giver nogle klare driftsmæssige fordele med hensyn til indkøb, samt en stor udvidelse af det produktsortiment, Frans Toft nu kan tilbyde sine kunder.

Med mange udbydere på markedet, hvor det kan være svært at gennemskue teknologierne og de reelle muligheder, er det bærende for CO2LIGHT at være synonym med kundetilpassede og langtidsholdbare kvalitetsløsninger, der virker! Derudover er rådgiverrollen en utrolig vigtig del af virksomheden, der altid kan bistå med troværdig vejledning og kvalitetskontrol før, under og efter implementering.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*