LED bånd vinder frem

LED bånd vinder frem

Som B2B-leverandør tilbyder CO2LIGHT et bredt udvalg af branchens nok mest bærende produkter til alle typer virksomheder, og derudover har vi ekspertisen til at følge alle ønsker og lyskrav til dørs. Vi gør mest i industribelysning og lyskilder til sportshaller, men har på det seneste også gjort meget i effektbelysning – de populære LED-bånd.

Med disse LED-bånd, også kaldet strips, åbner en helt ny spændende verden sig, når vi snakker lyskilder. Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænserne. Strips er blevet et udbredt lysvalg istedet for traditionelle spotlys. De er skræddersyet til hyggelige oplevelsesmiljøer, hvor der lægges vægt på omgivelser, interiør og stemning, men bruges også i høj grad som anderledes blikfang på enten skilte, facader, gangbroer, gulve og andet.

Vi er eksperter i intelligente løsningsdesigns med kvalitetsmaterialer – skræddersyet til DIG med helt specifikke ønsker, og vi har efterhånden leveret de smarte strips til mange forskellige typer kunder.

De fleksible lyskilder leveres både i farver eller klar hvid, og kan derfor bruges til, hvad end formålet måtte være.
Der er uanede muligheder for kundetilpassede løsninger, og de mange styringsfunktioner giver DIG fuld kontrol over lyssætningens farver og intensitet. Bare med et enkelt klik på en fjernbetjening kan DU skifte farve og ændre settings.

Vil du gerne have dit butiksvindue oplyst i regnbuens farver efter lukketid, har du et showroom, der gerne må spille lidt på sanser og indtryk, eller som nærværende eksempel en café, som vil underbygge deres koncept og kæle lidt for de små detaljer for gæsterne, under besøget.

Café Lindholm i smukke farver
Senest er Café Lindholm hoppet med på lysmoden, og har fået installeret et godt 80 meter langt, farveskiftende LED bånd i kanten af loftet – i både restaurant og festlokaler. De har mulighed for at skifte farverne og ændre lysintensitet, som det passer dem.

I maj dannede caféen rammer for en pigekonfirmation, hvor det overordnede tema var lyserødt, og i den forbindelse endte lyset med at være skelsættende blikfang.

Vurderingen lyder, at deres gæster nu får en mere diskret, blød og lækker belysning, der æstetisk opløfter restaurant-besøget, og så spares der stadig markant på watt’en og udgifterne til el.

Lyder det interessant?
Vil du vide mere om, hvilke muligheder LED-bånd giver, eller går du med tanker om et lidt anderledes belysnings-setup, er du altid velkommen til at kontakte CO2LIGHT’s dygtige energikonsulenter til en uforpligtende snak på telefon 70 70 15 55.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*