LED Produkter

LED Produkter

Indendørs LED

Indendørs LED produkter fra CO2LIGHT inkluderer følgende:

LED til industri

Industrielle LED produkter fra CO2LIGHT inkluderer følgende:

Udendørs LED

Udendørs LED produkter fra CO2LIGHT inkluderer følgende:

CO2LIGHT er et LED videnshus, der producerer og leverer et bredt sortiment af egne produkter. Det betyder, at vi har fuldstændig kontrol over kvaliteten af hvert enkelt produkt, og at vi ved alt om, hvordan teknologien fungerer.

Vores lyskilder udmærker sig ved at have en høj effektivitet, solid kvalitet, lang levetid, fantastisk farvegengivelse og god konkurrencedygtig pris

CO2LIGHT er en ingeniørvirksomhed, der har en innovativ tilgang til at udvikle lyskilderne, og går op i teknikken og de små detaljer. Der medfølger altid en garanti på minimum 3 år på vores produkter, og vi garanterer, at du modtager den højeste kvalitet – hvergang! Hårdføre kvalitetsenheder betyder minimum behov for service og vedligeholdelse.

Med nogle af de største samarbejdspartnere over hele verden, er vores produktsortiment tilpasset den konstante udvikling på markedet. Du er altid meget velkommen til at kontakte CO2LIGHT, hvis du er interesseret i specifikke kundetilpassede løsninger, diverse priser og specifikationer. Vi arbejder dog på at oprette specifikationssider på alle vores produkter. Vores katalog skal ses som et vejledende udsnit af vores brede sortiment.