LED Produkter

LED Produkter

Indendørs LED

Indendørs LED produkter fra Ecobility Nordic inkluderer følgende:

LED til industri

Industrielle LED produkter fra Ecobility Nordic inkluderer følgende:

Udendørs LED

Udendørs LED produkter fra Ecobility Nordic inkluderer følgende:

Ecobility Nordic er et moderne LED-hus, der producerer og leverer et bredt sortiment af egne produkter. Det betyder, at vi har fuldstændig kontrol over kvaliteten af hvert enkelt produkt, hvilket er din garanti for, at vi ved alt om, hvordan teknologien fungerer.

Vores lyskilder udmærker sig ved at have en høj effektivitet, solid kvalitet, lang levetid, fantastisk farvegengivelse og konkurrencedygtig pris

Ecobility Nordic er en ingeniørvirksomhed med en innovativ tilgang til at udvikle lyskilder. Vi går meget op i teknikken og de små detaljer. Der medfølger altid en garanti på minimum 3 år på vores produkter, og vi garanterer, at du altid får den højeste kvalitet – hvergang! Hårdføre kvalitetsprodukter betyder minimum behov for service og vedligeholdelse.

Med nogle af de største samarbejdspartnere over hele verden, er vores produktsortiment tilpasset den konstante udvikling på markedet. Du er altid meget velkommen til at kontakte Ecobility Nordic, hvis du er interesseret i specielle kundetilpassede løsninger, produkter eller specifikationer. Se vores øvrige kataloger herunder.