LED Panel


 

LED paneler fra CO2LIGHT er et meget populært produkt. Lyskilden har en langt bedre lyskvalitet end nogen anden form for lysstofrør, fordi dets lysspektre er sammensat omtrent som dagslys. Vore paneler har en difuseringsflade der giver en langt mere ensartet udstråling end armaturer med almindelige lysstofrør, så hele rummet opnår en mere jævn og rolig belysning. Vi har stor succes med paneler i undervisningsmiljøer, og vore energikonsulenter udleverer også gerne rapporter omkring optimeret undervisning, blot ved at styre lysstyrke og farver.

LED panelet sidder helt fladt i forbindelse med loftet, hvis du har troltexplader i samme størrelse. Ellers anbefaler vi, at du hænger det ned i wires eller på beslag. Installationen er selvfølgelig afhængig af loftets beskaffenhed. Panelerne er en langt mere elegant designløsning end armaturer til lysstofrør, der som regel ikke pynter på kontoret.

Vores LED paneler (600×600 mm) er et udbredt produkt i vores sortiment, som vælges af mange vore kunder, netop grundet lyskildens mange applikationer og gode lyskvalitet.

Hvis du har spørgsmål vedrørende LED generelt, så tøv ikke med at kontakte CO2LIGHT på 70 70 15 55, eller tag direkte kontakt til en af vore mange energikonsulenter. Vi er en landsdækkende LED virksomhed, og du kan altid komme i kontakt med en konsulent i dit nærområde (Aalborg, Herning eller Greve – København).

 

    60×60 paneler fra CO2LIGHT