TRI-Proof


                                       Tri-Proof IP65

 

Det nye LED Tri-Proof fra CO2LIGHT er et specielt hårdført armatur, der også indeholder LED belysning, hvilket er lavet specifikt til hårde arbejdsmiljøer.

Armaturet fås med IP65, IP66, IP67 og IP68 beskyttelsesgrad, der betyder, at det kan modstå vand, ammoniak og lignende hårde miljøer der ville ødelægge andre armaturer og belysningskilder. Vi tilbyder endda garanti på minimum 3 år.

Det besidder den høje effektivitet og farveægthed der kendetegner produkter fra CO2LIGHT, og egner sig specielt til lokationer som slagterier, svinestalde, produktionshaller og bruges især i vid udstrækning som belysning i svømmehaller eller omklædningsrum, hvor der er store krav til rengøringen.

En farvesammensætning der minder om dagslys gør, at mennesker, der arbejder i lokaler og haller under LED lys, har en mere behagelig oplevelse af lyset, en højere koncentrationsevne samt en mindre grad af stress og træthed i øjnene og hovedet.

Vores Tri-proof armatur har som nævnt mange applikationsmuligheder, og er en populær lyskilde i vort sortiment. Vores dygtige konsulenter er altid klar til hjælpe, hvis du har spørgsmål til LED-belysning og et eventuelt projekt.