LED Til Butikker

LED Til Butikker

Butikker har et stort behov for belysning af høj kvalitet. Det er vigtigt, at varer står skarpt og tager sig godt ud, og at kunderne samtidig er afslappede og i positivt humør, mens de kigger på varerne. Det er disse behov, der gør LED belysning til et populært alternativ i et stadig stigende antal butikker.

LED belysning udsender et lys med langt højere effektivitet end traditionel belysning, og det minder mere om almindeligt dagslys. Det betyder, at vores kroppe har nemmere ved at forholde sig til lyset, vores perception skærpes og øjnene finder det mere behageligt. Objekter, der befinder sig i LED lyset, ser altså naturligt bedre og pænere ud.

Det mere afslappende lys har desuden også en positiv effekt på kunderne. LED belysning er videnskabeligt vist at inducere et mere afslappet og mindre stresset humør i mennesker, og det er blandt andet også derfor LED belysning er populært i eksempelvis skoler.

Anbefalet LED produkt: LED Rør

Lysstofrør har i lang tid været en af de mest brugte lyskilder til forskelligartede formål. Med mange forskellige LED produkter på markedet, ser man ofte en udskiftning af lysstofrøret. LED rør fra CO2LIGHT har dog mange fordele og egenskaber, der gør, at de mange steder er en effektiv belysningsløsning.

I eksempelvis store haller eller supermarkeder, hvor der ikke er specielle krav til beskyttelsesgraden på belysningen, er LED rør en økonomisk og effektiv løsning.

LED rør fra CO2LIGHT fås med klare eller matte glas, flere forskellige belysningstemperaturer (farver) og et udvalg af watt klasser. Uanset DIT behov er det dermed muligt at finde lige netop den løsning, der passer perfekt til dig. Og med ESCO Light Service- og Energiaftale er der ingen investering! Investeringen betales tilbage via de besparelser, du nu får på din elregning. Optimering af lyset uden en krone op af lommen.