LED Til Skoler

LED Til Skoler

Forskningen er klar: LED forbedrer indlæring

Vi har, som mennesker, brug for lys til at regulere vores døgnrytme, men lys har også langt større effekt, mener forskere.  Forskningen tyder på, at lys er medbestemmende til, i hvor høj grad vi formår at være empatiske.

“Der er ingen tvivl om, at lys kan påvirke kvaliteten af vores søvn og dermed vores generelle helbred, men det kan også påvirke vores humør, og det har så igen indflydelse på vores opførsel”, siger Aikaterini Argyraki, der forsker i lysets påvirkning af vores krop og adfærd.

Undersøgelser viser, at mennesker er mere opmærksomme i hvid-blåligt lys og mere afslappede i gul-rødligt lys. Man har erfaret, at forskellige typer af lys gør dyr mere aggressive og/eller mere afslappede. Noget lignende gør sig gældende for mennesker.

Når cellerne i vore nethinder registrerer dagslys, sender de besked til hjernen om at vågne op og udskille glædeshormonet serotonin. Serotonin hjælper med at regulere følelserne, og det lader også til at kunne øge følelsen for empati.  Både nationale og internationale forskeres resultater peger på, at vi, med den rigtige form for belysning, kan regulere menneskers opførsel til det bedre. Ydermere er det muligt at øge kvaliteten af vores miljø og omgivelser samtidig med at der også er store økonomiske besparelser at hente.

Hvis du har nogle spørgsmål eller generelle tanker omkring et muligt LED-projekt, kan du altid kontakte os. Vi står altid klar med professionel support og vejledning, inden du beslutter dig for, hvad der skal ske.

Anbefalet LED produkt: LED Panel

LED paneler fra CO2LIGHT har en langt bedre lyskvalitet end nogen anden form for lysstofrør, fordi lysspektrene er sammensat omtrent som dagslys. Vore paneler har en difuseringsflade der giver en langt mere ensartet udstråling end armaturer med almindelige lysstofrør, så hele rummet opnår en mere jævn og rolig belysning. Vi har stor succes med paneler i undervisningsmiljøer, og vores habile team af rådgivere udleverer også gerne rapporter omkring optimeret undervisning, blot ved at styre lysstyrke og farver.

LED panelet sidder helt fladt i forbindelse med loftet, hvis du har troltexplader i samme størrelse. Ellers anbefaler vi, at du hænger dem ned i wires, eller på beslag.
Installationen er selvfølgelig afhængig af loftets beskaffenhed. Panelerne er en langt mere elegant designløsning end armaturer til lysstofrør, der som regel ikke æstetisk just pynter på kontoret.