Legekæden i et nyt lys


– Jeg vil opfordre alle virksomheder, der er interesseret i at spare penge på deres elregning, til at undersøge mulighederne for LED. Hvem vil ikke have mere lys for pengene og samtidig spare på elregningen, smiler ejeren af Legekæden i Frederikshavn og Aalborg.
legekaeden

Trykboret kører for fulde hammer, og håndværkerne er i færd med at vælte en væg i det 16 år gamle BabySam-lokale ved Møllecentret, som Legekæden snart rykker ind og får selskab af baby-forretningen Kære Børn. Når væggen er væltet, bliver der 1.260 kvadratmeter butikslokale, opdelt i to, og dertil 400 kvadratmeter varelager.

Det er nu tredje år i træk, at nordjyden vælger at samarbejde med Aalborg-virksomheden CO2LIGHT, som både har leveret LED-lyskilder til Legekæden Frederikshavn i 2014, Legekæden Skagen i 2015 og nu igen til den nye butik i 2016. Der installeres i den forbindelse 141 helt nye, ens og stilmæssigt moderne armaturer, hvilket giver væsentlig bedre belysning samtidig med at skrælle omkring 60 procent af elregningen.

Under den travle julehandel i november og december 2015, hvor butikken som altid har mest brændetid på lyset, oplevede butiksejeren samlede elbesparelser på 9.000 kroner, og den yderst rentable gulerod ved aftalen med CO2LIGHT er, at de penge, man sparer på elregningen, netop finansierer den samlede LED-investering. Indtil videre har Christian Vejby kun oplevet en tilbagebetalingsperiode på op til tre år. Yderst tilfredsstillende, som han selv formulerer det.

– Udover at Henrik Juul (CO2LIGHT, red.) gav mig klart bedste setup og billigste pris, er det en troværdig virksomhed, og jeg ved af erfaring, at de har styr på nogle af de bedste produkter indenfor LED. Hvem vil ikke have bedre lys og samtidig spare på eludgifterne?, spørger han.

Indtil nu har lokale elektrikere stået for installationen, men denne gang er det CO2LIGHT’s opgave, da virksomheden, udover at være leverandør, udvikler produkterne, rådgiver kunderne og også selv kan installere lyskilderne. En kendsgerning, rigtigt mange virksomheder har fået udbytte af landet over.

Sælger Henrik Juul glæder sig over det fortsatte samarbejde og takker Christian Vejby for tilliden. For ham gælder det egentlig bare om at give kunderne de bedste forudsætninger for, at de modtager kvalitetsprodukter, der også kan mærkes på bundlinjen.