Elektroniknørd og Spiderman – Brian Hessellund


Med stort LED-kendskab følger diverse lysforbedringer og STORE besparelser. Denne læresætning kan vi med rette hæfte på næste teamplayer, der for nyligt er tiltrådt det oplysende CO2-mandskab. Skuden vokser, og det er vigtigt med dygtige besætningsmedlemmer, så det glæder os at kunne præsentere:

43-årige Brian Danner Hessellund er trukket i vore bæredygtige farver pr. 7/8 2017, og sammen med Niels og Susanne udgør han nu en tredjedel af den stærke trekløver, der kendes som Herning-afdelingen. Brian kommer med en hel del ballast og branchekendskab i bagagen, dels som udlært elektriker, men også via sit tidligere job ved Light Partner Herning, hvor han siden 2001 har været med til at energioptimere jyske virksomheder med smarte LED-løsninger. 

Han kommer fremover til at køre som Account Manager i distrikt Midtjylland, og her lyder arbejdsdagen på opsøgende salg, kundepleje og teknisk rådgivning. Brian er lidt af en elektroniknørd med forkærlighed for specieldesignet belysning, innovative kundetilpassede løsninger og små gadgets, han rigtigt kan kæle for og nørde med. Som han siger:

“Jeg er lidt af en lys- og elektroniknørd, der klapper i mine hænder over smarte lys-setup, hvor belysningen har en mening og skaber stemning, udover bare at have funktionen at lyse.”

Til dagligt bosat i Sunds, lidt uden for Herning, med hustruen Lene gennem 17 år, som han har 3 børn med. (To drenge på henholdsvis 8 og 11, samt en datter på 15 år). Familien nyder at lave ting sammen, og deres andet hjem er deres campingvogn, som de har taget med rundt i det meste af Danmark. Børnene er lige så vidensbegærlige, som deres far, og går meget op i historie, så de har sammen stor glæde ved at besøge museer og andre historiske varetegn rundt i landet.

I fritiden er han et meget aktivt menneske, der løber og dyrker parkour – hopper på byens parkbænke, bygninger og hustage, som en anden Spiderman. Interessant er, at Peter Parker fra den gamle tegneserie må siges at være noget af en elektroniknørd, så mon Brian også gør sig som maskeret hævner om natten, og jagter kriminelle udskud, mens kone og børn sover derhjemme? Der kan være noget om snakken..

Hvorfor CO2LIGHT?

“Jeg vil bruge min faglige baggrund og viden til at udbrede kendskabet til LED-belysning, og her er CO2LIGHT en virksomhed, der er garant for innovative kvalitetsprodukter til alle typer brancher. Lys er jo langt mere end bare markante besparelser på elforbruget og kronerne. Jeg glæder mig til at komme igang..”