En julehilsen fra alle os til alle jer..


Et spændende 2016 lakker nu mod enden, og derfor vil vi gerne ønske venner, familie, installatører, forhandlere, samarbejdspartnere og kunder en rigtig dejlig jul samt lykkebringende nytår. CO2LIGHT kigger taknemmeligt tilbage, og takker af for et begivenhedsrigt år med fart over feltet, stor udvikling på markedet og vækst i virksomheden. julehilsen-fb-lkn-16

Vi glæder os til endnu et produktivt og grønt 2017 – rig på oplevelser, hvor vi fortsætter de gode takter og hjælper med at ’oplyse’ endnu flere virksomheder, så de ligeledes kan spare på energien og blive grønnere på bundlinjen.

Det er bærende for os at imødekomme kundeønsker, fokusere på god service og tæt kundekontakt, både før og efter afsluttede projekter.

Lokal juledonation
I stedet for at gribe i gavesækken og uddele julegaver har CO2LIGHT besluttet at fokusere på egen baghave og støtte op om et samfundsnyttigt projekt, vi tror på. Derfor donerer vi et ”grønt” beløb til Egholm Folkefarm – en lokal virksomhed, der i den grad understøtter bæredygtig tankegang og en sundere fremtid for os alle.

Grønne fingre og grøn energi kører godt i spænd. Lad os fortsætte med at inspirere hinanden til en mere bæredygtig fremtid..