Mads Andersen – En drillenisse i forklædning


Vi er nu nået dejlige december, og 2016 lakker snart mod enden. Det siges, at julen bringer velsignet bud, men lige nu overskygger travlhed alles fokus, så hjerternes fest må vente lidt. CO2LIGHT har stadig vokseværk i elskabet, og derfor har vi igen rekrutteret endnu en topspiller til LED-truppen.

Næste mand er ikke just ‘grøn’ i LED-branchen, men har tænkt grønne, bæredygtige strategier indenfor lyskilder i de 2,5 år, han var ansat hos Nyfors (nu SE), så vi glæder os til at se, hvad han kan bringe med sig til det allerede store julebord.

img_296936-årige Mads Knøsgaard Andersen bor til dagligt i Aabybro sammen med kæresten Pia og hendes 13-årige søn. Den moderne papfar har selv to døtre fra tidligere forhold, som er hos ham hver anden uge, hvor hele familien så hygger sig sammen. Mads er officielt trukket i CO2-trøjen her første december, og lige siden da er der sket små, mærkelige hændelser på kontoret – oftest mandage og fredage. Sjovt nok de dage, hvor han selv sidder i huset.

Kravlenisser har invaderet mødelokalet, små julebeskeder er blevet lagt tilfældigt på folks borde, der er fundet løse pebernødder i skufferne, fælleskalenderen er blevet overbooket med julemøder, og vi kunne blive ved. Mon vi i virkeligheden har ansat en vaskeægte drillenisse?

Hr. Andersen kommer til at stå for Nordjylland, hvor han i forvejen har opbygget et stærkt kundenetværk, og det er også her, han selv mener, styrkerne ligger. Han er en handlekraftig herre, der har det bedst med direkte kontakt og bærende dialog. For ham er det vigtigste at kunne kigge folk i øjnene, komme hele vejen rundt og få lavet en fælles forventningsafstemning, inden nye projekter igangsættes, og det skaber nærvær og troværdighed. Et stærk træk som sælger. Han mener selv at være mindre god til direkte kanvas, hvorfor vi også tror, at tiden bruges på diverse drillerier og løjer, når han nu engang er i huset.

I privaten fylder familielivet meget, men det kræver også tid at skulle oplære børnene i juledrilleriernes fine kunst. December bliver hurtigt en meget travl måned. Ellers er han et aktivt menneske, der elsker diverse sport, kolde øl i sydens varme og at lege lystfisker med sin 13-årige papsøn, hvor de fisker efter alt i landets åer, søer og åbne hav.

Hvorfor CO2LIGHT?
– Ud fra idéen om at skabe store besparelser for kunder og samtidig hjælpe med til at gøre verden grønnere, ser jeg kun muligheder. Jeg har hurtigt fået indtrykket af, at CO2LIGHT er en stærk og voksende aktør på LED-markedet, som rent faktisk ved, hvad de snakker om! Det vil jeg naturligvis gerne være en del af..”