Sportsanlæg i Danmark – under LED


Vi er nu en landsdækkende organisation med hovedkvarter i Aalborg (Nordjylland), og to øvrige afdelinger i henholdsvis Herning (Region Midt) og Greve på Sjælland, hvorfor vi har kapacitet til at hjælpe bredt, og fingeren på pulsen i hele landet.

Med godt 200 LED-optimerede sportshaller fordelt rundt i hele Danmark, og diverse segmenter i bagagen indenfor stort set alle type brancher (alt lige fra storindustri og kyllingefarme til detailbutikker) har vi styr på totalløsninger inden for energieffektiv, bæredygtig LED-belysning, og kan ligeledes tilbyde branchens nok bedste kvalitetssikrede produkter. 

Vi er bestemt ikke billigste leverandør på markedet, men bærende for os som innovativ virksomhed er klart rollen som professionel, rådgivende part, så vi sikrer det bedste, mest effektive resultat for vore kunder og samarbejdspartnere – hver gang!

Udover at vi gerne vil være synonyme med professionel troværdig rådgivning, grøn erhvervsmæssig tankegang og produktorienterede totalløsninger indenfor LED-lyskilder, vil vi også gerne skabe noget åbenhed omkring generelle projekter, eventuelle problematikker, gode/dårlige erfaringer med videre.

I den forbindelse har vi oprettet en Facebook-gruppe, som hedder “Sportsanlæg i DK”, som lige nu er en lukket gruppe med forskellige medlemmer (dog primært med fokus på haller/sportsanlæg).

Platformen (gruppen) skal bruges til at skabe en åben og saglig debat, hvor medlemmerne har mulighed for at udveksle erfaringer med LED-projekter, komme med ris/ros, stille spørgsmål på tværs, modtage professionelle råd og vejledning, blive klogere på grøn erhvervsudvikling og energirenovation, kommunale tilskud og finansieringsmuligheder med videre.

Kunne DU (din virksomhed/sportshal) være interesseret i at blive medlem, kan man sende en anmodning ved at finde gruppen på Facebook, under Sportsanlæg i Danmark.

“Vi prøver at gøre en forskel – vil DU være med?”