Om CO2LIGHT


Forbedring og Optimering
Forbedring og optimering er nøgleord i beskrivelsen af CO2LIGHT’s fokus, som virksomhed.
Igennem tidsrigtig innovation og energi-effektiv teknologi, har CO2LIGHT påtaget sig opgaven med at styrke kvaliteten af energi-effektive belysningskilder, for praktisk set ethvert marked. Blandt eksperter hersker der ingen tvivl om det faktum, at LED-belysning er fremtidens erstatning for lysstofrør og glødepærer.

Unikke løsninger
CO2LIGHT tilbyder kvalitetssikrede løsninger til ethvert kundesegment via salg samt fuld finansiering med vores ESCO-Light Service- og Energiaftale, og sigter mod at skabe skræddersyede og tilpassede muligheder for hver unik kundecase.

Reduceret energiforbrug
LED-belysning tilbyder ikke alene mulighed for forbedret belysning og farvegengivelse, men også en reduktion i energiforbruget på op til 90% samt 5 gange længere levetid på lyset. Spar på både kroner og CO2-regnskabet, og vær med til at tage ansvar over dit energiforbrug. Vi prøver at gøre en forskel – skal du være med?

CO2LIGHT – Den Bedste Løsning
Der er mange LED-produkter på markedet, og man skal være meget opmærksom på, hvad man køber, da kvaliteten er meget varierende. Samtidig er det heller ikke alle produkter, der har de nødvendige godkendelser.

De LED-produkter, vi anvender, kommer fra nogle af verdens førende OEM-fabrikker. Vi har brugt op til 2 år på at udvælge, teste og indhente alle nødvendige godkendelser, og er selv med til at sætte vores klare ingeniørmæssige præg på både kvalitet og design. Resultatet er, at vi i dag kan tilbyde nogle af markedets absolut bedste produkter.

 

Spar op til 90% strøm ved CO2LIGHT LED!


Kommune Samarbejdet

bæredygtig-udklip

kilde: Aalborg Bæredygtighedsfestival

Bæredygtighedsfestival

AAU Samarbejdet

Det er efterhånden blevet til et par grønne projekter, en hel del vidensdeling og et par konstruktive ‘grønne’ praktikaftaler. Vi offentliggøre mere konkret om det særlige samarbejde med AAU senere.