Om CO2LIGHT


Please try entering https://graph.facebook.com/901764276564799/photos?fields=source,link,name,images,album&limit=6 into your URL bar and seeing if the page loads.

Forbedring og Optimering
Forbedring og optimering er nøgleord i beskrivelsen af CO2LIGHTs fokus, som virksomhed.
Igennem tidsrigtig innovation og energi-effektiv teknologi, har CO2LIGHT påtaget sig opgaven med at styrke kvaliteten af effektive belysningskilder, for praktisk set ethvert marked. Blandt eksperter hersker der ingen tvivl om det faktum, at LED-belysning er fremtidens erstatning for lysstofrør og glødepærer.

Unikke løsninger
CO2LIGHT tilbyder kvalitetssikrede løsninger til ethvert kundesegment via salg samt fuld finansiering med vores ESCO-Light Service- og Energiaftale, og sigter mod at skabe skræddersyede og tilpassede muligheder for hver unik kundecase.

Reduceret energiforbrug
LED-belysning tilbyder ikke alene mulighed for forbedret belysning og farvegengivelse, men også en reduktion i energiforbruget på op til 90% samt 5x længere levetid. Spar på både kroner og CO2-regnskab.

CO2LIGHT – Den Bedste Løsning
Der er mange LED-produkter på markedet, og man skal være meget opmærksom på, hvad man køber, da kvaliteten er meget varierende. Samtidig er det heller ikke alle produkter, der har de nødvendige godkendelser.

De LED-produkter, vi anvender, kommer fra nogle af verdens førende OEM-fabrikker. Vi har brugt op til 2 år på at udvælge, teste og indhente alle nødvendige godkendelser. Resultatet er, at vi i dag kan tilbyde nogle af markedets absolut bedste produkter.

Spar op til 90% strøm ved CO2LIGHT LED!


Kommune Samarbejdet

bæredygtig-udklip

kilde: Aalborg Bæredygtighedsfestival

Bæredygtighedsfestival

Se hele albummet på facebookFacebook API came back with a faulty result. You may be accessing an album you do not have permissions to access.

AAU Samarbejdet

Der er indhold på vej!