Profil

Profil

Det er vores ansvar at gøre en forskel

 

1

Grøn tankegang - bæredygtig LED

Forbedring og optimering er nøgleord i beskrivelsen af CO2LIGHT’s fokus, som virksomhed. Igennem tidsrigtig innovation og energieffektiv teknologi, har CO2LIGHT påtaget sig opgaven at styrke kvaliteten af effektive belysningskilder for ethvert marked. Blandt eksperter, hersker der ingen tvivl om det faktum, at LED-belysning er fremtidens erstatning for lysstofrør og glødepærer.

 

2

Landsdækkende LED-hus

CO2LIGHT er en veletableret virksomhed med lokale aner i det nordjyske, men med afdeling i både Herning og Greve (KBH). Vi samarbejder med nogle af verdens førende producenter indenfor LED-branchen, og udmærker os på teknisk dygtighed, innovativ tænkning, højtuddannet personale, tæt kundekontakt og bæredygtige kvalitetsprodukter. Vi samarbejder med nogle af landets førende installatører, og tilbyder fuld finansiering af LED-belysning.

 

3

LED – udelukkende fordele

Med udgangspunkt i kunden finder vi de rigtige løsninger indenfor langtidsholdbar LED-belysning. LED forbedrer ikke kun lyset, lysmængde og farvegengivelse, men reducerer også dit elforbrug med op til 80 %. LED er langt mere holdbar med en levetid på mellem 50.000 og 80.000 brændetimer, og har en højere effektivitet end traditionel belysning. Det betyder mere power men mindre strøm, der skaber besparelser på elregningen og i CO2-regnskabet.

Markedets bedste løsninger

LED lyskilder er I dag i så god og solid kvalitet, både mht. materiale, design, lys/farvegengivelse og levetid, at det sådan set ikke kan svare sig at lade være. LED erstatter effektivt alle gamle glødepærer og traditionelle lysstofrør og sparer samtidig på miljøet, energien og kronerne.

Med en ingeniørmæssig teknisk tilgang til vore produkter, har vi nu igennem 7 år indhentet, testet og undersøgt teknologien ned til mindste detalje, hvorfor vi også kan tilbyde branchens absolut bedste LED produkter. Med nogle af verdens største OEM-fabrikker i ryggen og et samarbejde med nogle af Danmarks førende installatører (Intego, Kemp&Lauritzen, NordElektro, PL Service m.fl.) er vi altid på tåspidserne ift. udviklingen og kan garantere de bedste, kundetilpassede LED løsninger – hver gang! Som LED-grossist, har vi stort fokus på etisk ansvarlighed, grøn vækst og bæredygtige produkter. Læs vores CSR-politik 2017 her.

Vores ansvar CO2LIGHT
Vores vision CO2LIGHT
CO2LIGHT Gazelle Virksomhed 2017/2018