Susanne Nielsen – en fodboldtosset salgsassistent

Susanne Nielsen – en fodboldtosset salgsassistent

CO2LIGHT blevet et landsdækkende LED POWER HOUSE, og med denne udvidelse følger naturligvis nye, dygtige medarbejdere. Det er vigtigt at holde styr på tropperne – også i det Midtjyske, og til den opgave har vi allieret os med en kvinde, der kan jonglere med mange ‘fodbolde’ i luften og samtidig holde tungen lige i munden.

51-årige Susanne Kronborg Nielsen er pr. 7/8 2017 tiltrådt stillingen som kontor-, lager- og salgsassistent i vores Herning afdeling. Den naturfriske dame med grønt energi-fokus i bagagen kommer fra en lignende stilling hos Scan Energi, hvor hun har siddet som allround kontorassistent og salgsbackup. Derudover har hun masser af alsidig erfaring med sig – blandt andet som sekretær ved Ford i Herning, samt salgsassistent i detailbutik (dame- og babytøj). Susanne har let til smil, ben i næsen og besidder et velplejet servicegen. Noget, der helt sikkert nok skal komme vores energikonsulenter og virksomhederne i det Midtjyske til gode.

Med stort set samme ansvarsområder som salgsassistent i Aalborg, Helle Theil, får den sprudlende blæksprutte en varieret hverdag på kontoret i Herning. Begge modne kvindfolk er begyndt at ringe sammen, dele erfaringer/gode råd og muligvis et par lumre historier – hvem ved? Det oser i hvertfald af god stemning.

Susanne vil bistå med opbakning, hvor der er behov – lufte lidt ud i mandeborgen, hjælpe med lager/logistikføring, samt stå for diverse administrative opgaver, der skal lette hverdagen for sælgerne og installatørerne. Interessant er, at hun selv går meget op i bæredygtighed i det daglige med fokus på grøn energi, grønt miljøansvar og andre grønne erhvervstiltag, så alt i alt, passer hun godt ind i CO2LIGHT’s GRØNNE profil.

Til dagligt bor Susanne i Ikast med hendes mand Torben Nielsen, som hun har holdt ud i hele 28 år. Sammen har de tre voksne børn, hhv. en pige på 27, en dreng på 26 og igen en pige på 23 år. Manden Torben har alle dage været bidt af en gal fodboldtosse, og spillede i sine unge dage på højt niveau, og i dag træner han et pigehold i Vildbjerg, hvor datteren Malene også spiller, mens Susanne højtråbende og entusiastisk rykker i klaphatten på sidelinjen.

Den friske familie elsker at rejse til fjerne destinationer, hvor Indonesien har været et yndet feriemål, men når ikke den store vide verden udforskes, går tiden med at snuse rundt i den lokale natur i Ikast med hendes to hunde. Godt med frisk luft giver overskud og ‘grøn energi’, og det må vi så sandelig sige, at vores nye kontordame har rigeligt af. Velkommen til holdet..

Hvorfor CO2LIGHT?
– CO2LIGHT, står sådan set for alle de aspekter, jeg synes, gør sig gældende for en moderne virksomhed. Grøn energi er et vigtigt parameter for en mere miljørigtig fremtid, og på det område, synes jeg i den grad, at CO2LIGHT markerer sig i det grønne landskab.”

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*