Hvorfor LED?

Hvorfor LED?

Hvorfor LED

Når LED belysning typisk er dyrere end traditionel belysning, er der mange der spørger; “Hvorfor LED?”

Lysstofrør og glødepærer både summer og flimrer på baggrund af AC-strømtilførslen. Det er en dokumenteret kendsgerning, at disse to faktorer har skadelig effekt på mennesker. Eksempler herpå er hovedpine, migræne, sammenknebbede øjne og stress. Som kontrast til dette, står LED-belysning, som gennem konstant DC-spænding, producerer tæt på ingen flimren – samt lydløst tilfører belysning i dets fulde spektrum.

LED belysning er ydermere langt mere holdbar, med en typisk levetid på over 50.000 brændtimer, og den besidder en højere effektivitet end traditionel belysning. Det betyder, at når der bruges mindre strøm, opnås der er en større lysmængde, der skaber besparelser på elregningen og i CO2-regnskabet.

LED belysning, produceret og leveret af CO2LIGHT, kan fås i et væld af forskellige udformninger og effektklasser, således at en løsning altid kan skræddersyes til netop dine behov!

Hvis denne side ikke har givet et tilfredsstillende svar på spørgsmålet – “Hvorfor LED?”, er det altid muligt at kontakte CO2LIGHT, og høre mere om, hvordan du kan få professionel rådgivning og finansiering til din nye LED belysning.

LED er ikke bare LED

LED-belysning har med nutidens højteknologiske udvikling nået et stadie, hvor lyskvalitet og evne til at gengive farver er blevet forbedret i forhold til både glødepærer og lysstofrør.
Det er denne kvalitetsgaranti i forhold til mange konkurrerende produkter på markedet, som et CO2LIGHT LED produkt kan stå inde for. Kvalitet fremfor kvantitet.