Helle Theil: CO2’s smilende blæksprutte

Helle Theil: CO2’s smilende blæksprutte

Vores robuste LED-skude er i fin medvind, og vi spejder mod nye horisonter. Med udsigt til mere run på butikken følger flere praktiske opgaver internt, og med alle vore flyvske energikonsulenter, der render ind og ud af huset, har vi behov for en mangearmet blæksprutte, som kan samle op på tingene, og lufte lidt ud, når mandehørmen er tung. Derfor byder vi nu hjerteligt velkommen til CO2LIGHT’s nye jonglerende powerkvinde, 51-årige Helle Ann Theil.

Helle Ann Theil er vores nye stemme på hovednummeret, så ringer du fremover til 70 70 15 55, hører du følgende: CO2LIGHT, det er Helle.” Til dagligt er hun bosiddende i Støvring med manden Jens, som hun har været gift med i 20 år. Sammen har de to voksne børn, Camilla på 25 år og Casper på 23 år.

Helle er oprindeligt uddannet kontorassistent hos Aalborg Kommune, dengang Poul Schlüter var Statsminister, og Ellerten skabte overskrifter i medierne, så hun er en erfaren og udpræget serviceminded dame. De sidste plus 15 år har hun været beskæftiget med salg, mødebooking og diverse kontoropgaver – de seneste 6 år indenfor rengøringsbranchen. Det er allerede kommet os til gode her på kontoret, hvor der nu dufter lidt mere af forår.

Den unge “Mrs. Doubtfire” kommer til at have flere funktioner her i virksomheden, hvor hun – udover at passe lidt på vores konsulenter – står for praktiske ting som indkøb af mad, bespisning af personale og rengøring i huset. Derudover har hun ansvar for opdatering samt vedligeholdelse af kundedata, mødebooking, support til sælgerne samt et væld af andre kontor-opgaver. Efter en lille måned i huset er hun kommet godt fra start, og det er vi meget glade for.

Vi ser frem til et stærkt samarbejde, og er godt tilfredse med endnu en kvinde i organisationen.

Fritiden går blandt andet med masser af frisk luft, cykelture på hjemegnen og lange gåture med familiens hundehvalp, en sibirisk slædehund, der kræver rigeligt med overskud og motion. Når der skal vælges ferie, har Østens fremmede kulturer altid lokket, og især Thailand er et yndet feriemål.

Hvorfor CO2LIGHT?
– Jeg glæder mig til at være en del af en spændende virksomhed i vækst og lære lidt om en teknisk svær branche med mange skjulte værdier. Udover at vi ‘sælger’ bedre lys og markante besparelser til virksomheder, så er CO2LIGHT også et udviklings- og videnshus mht LED, og det er utroligt spændende at blive klogere på en teknologi, der sådan set kan være med til at ændre vores fremtid på energiområdet.”

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*